Releases

Release Dato: 9. maj 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: WS327CPA
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Der var dømt retrovibes, kvalitet og colorblocking, da det fransk-marokkanske modemærke Casablanca og New Balance i april måned kunne præsentere den splinternye New Balance 327.

Modellen blev lanceret i to forårsfriske farver, og efter alt at dømme har New Balance endnu flere colorways i ærmet. Foruden en lang række nye farver til mændene bliver nu også kvinderne tilgodeset i form af en mere afdæmpet version i sort.

New Balance 327 WMNS Black hedder modellen, der er bygget op på samme måde som Casablanca x New Balance 327, men som adskiller sig ved at være konstrueret af en række andre materialer.

Det slanke, strømlinede udtryk er imidlertid bibeholdt. Til gengæld er det forårsfriske udtryk erstattet af en mere afdæmpet farvesammensætning, ligesom det hvide perforerede look er skiftet ud med henholdsvis antracitgrå og hvid nylon. 

Også ruskindspanelerne, der her er holdt i sort, har fået mere plads. Det samme gælder det ikoniske ”N” på ydersiden, der fremstår med et minimalistisk, overdimensioneret look.

Det forstørrede udtryk går igen i den grove, hvide EVA-mellemsål, og skoen fuldendes med en fremtrædende blågrå ydersål af gummi, der leder tankerne hen på Nikes populære waffle-sål.

New Balance 327 WMNS Black udkommer den 9. maj hos udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Rezet Store

DR. ADAMS
Tidspunkt: 10:00

Gå til Dr. Adams

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:01

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.