Releases
End Sale Banner

Release Dato: 12. oktober 2017
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: CG3659

Det er ikke ofte at fodbold- og sneakerverden blander deres to stilarte sammen. Dog har adidas taget den udfordring op, og udgiver nu en crossover af de to stile. Det er blevet til den nye adidas Nemeziz Tango 17+ 360 Agility, som feature en fodbold overdel i ”Solar Orange”.

Modellen er vanvittigt iøjnefaldende. Det skyldes med sikkerhed dens overdel, som er lavet af Torsion Tape. Torsion Tape stammer fra adidas’ eget ’360 Agility Bandage System’, som er inspireret af sportstape. Dette system er med til at give både indvendig og udvendig støtte omkring din fod. Torsion Tape-overdelen giver en helt ny komfort- og designoplevelse, som aldrig er set før. Overdelens base er ”Solar Orange”, hvortil man har tilføjet sorte striber og adidas’ egen tre stribede branding. Derudover kommer skoen med en bund bestående af en kridhvid Boost-mellemsål.

Den velkendte Boost-komfort sammenlagt med ’360 Agility Bandage System’ er med til at give en unik oplevelse sekundet man trækker i sneakeren. Til slut har sneakeren en Continental gummi-ydersål, som sikrer stabilitet på alle underlag – tørt som vådt.

adidas Nemeziz Tango 17+ 360 Agility ”Solar Orange” udkommer d. 12. oktober hos adidas. Det gælder om at være klar ved tasterne, hvis man gerne vil have fat i en af årets mest iøjnefaldende sneakers.

Husk også at følg Sneakerworld.dk på Instagram og Facebook for altid at være opdateret på de nyeste sneaker relaterede nyheder, releases og rygter.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas