New Balance
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

New Balance er klar til at overtage gaderne med deres 247-model, som for nyligt releasede i en lækker “Black/Violet“ version.

2018 har været et travlt år for New Balance. Ikke nok med, at de har sendt en lang række klassiske silhuetter på markedet i nye farver, de har ligeledes arbejdet på helt nye modeller, som vil release fra nu af og året ud. Seneste skud på stammen er den nye New Balance 247 “Black/Faded Violet“, som vi har kigget nærmere på.

Version 2

Det er ikke første gang, at vi stifter bekendtskab med 247-modellen. Den udkom for første tilbage i januar 2017, og blev sidenhen et af brandets mest sælgende modeller i 2017. Så der er store forhåbninger for denne nye udgave, som med rette kan kaldes for version 2.

En blanding mellem livsstil og sport

New Balance 247 “Black/Faded Violet“ har fokus på livsstil og sport, hvilket tydeligt kommer til udtryk i overdelen, som udelukkende består af mesh. Dertil kommer den nydesignede REVlite mellemsål, som er skabt til at give en let støtte ved alle former for bevægelse. Selvsamme sål er markeret i en skarp “Faded Violet“ farve, for at give det monotone design kontrast. Samme farve finder man på bunden af skoene.

Her kan du købe New Balance 247

Skoene releasede for nyligt og kan lige nu fås i New Balance’s egen webshop. Er du på jagt efter andre New Balance sneakers anbefaler vi, at du holder øje med kommende releases i vores store Release Kalender her. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases, restocks og tilbud.

KØB NEW BALANCE 247 HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.