Releases

Release Dato: 1. juni 2020
Pris: 650 DKK
Produktkode: VN0A4U3BWK61

Er du typen, der har blikket limet til skærmen, når programmer om naturfænomener og dyreadfærd ruller hen over skærmen på den verdensomspændende tv-kanal National Geographic, bør du læse med nu.

Det er netop kommet frem, at den amerikanske skoproducent Vans har teamet op med det over 130 år gamle medie, og at samarbejdet involverer en række fortolkninger af i alt fem sneakers. En af dem er den ikoniske Old Skool-silhuet, der i ægte National Geographic-stil er blevet udstyret med dyreprint. 

Overdelen er udgjort af klassisk sort lærred med sorte stikninger, som vi kender det. På inder- og yderside derimod er skoen prydet med dyreprint i form af en rødøjet træfrø og en mexicansk gråulv. Både de almindelige, men også de videnskabelige navne på dyrene står skrevet på den gule sål, der sammen med dyreprintet vækker opsigt og skaber en flot kontrast til den ellers sorte sko.

Afslutningsvis er det karakteristiske ’NATIONAL GEOGRAPHIC’-logo med det gule rektangel på diskret vis printet på hælen.

National Geographic x Vans Old Skool Black og de fire andre modeller i kollektionen udkommer den 1. juni hos Vans og udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

43EINHALB
Tidspunkt: 00:01

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.