Releases

Release Dato: 2. november 2018
Pris: €130
Produktkode: Ukendt

Vans præsenterer ét af årets mest opsigtsvækkende samarbejder inden for sneakers med deres nye NASA-kollektion bestående af eksklusive udgaver af Old Skool og SK8-Hi. Få al info om sidstnævnte her.

Vans og NASA har ikke meget til fælles, men alligevel har de fundet fælles grund og skabt en astronaut-inspireret udgave af SK8-hi – resultatet er overraskende vellykket

SK8-Hi er blevet udstyret med en tyk sål der skaber associationer til de moonboots, som NASA’s astronauter er iført. Astronauttemaet fortsætter op på overdelen, der er klædt med patches med NASA’s logo og en astronaut inspireret af Da Vincis Vitruvianske mand. Sidst men ikke mindst står der ”THE EAGLE HAS LANDED” og ”FOR THE BENEFIT OF ALL” langs hælene, hvilket naturligvis er en reference til Apollos famøse månelanding.

NASA x Vans SK8-Hi udkommer i to farver – sort og hvid. Mens den hvide er mest unik og har det tydeligste astronaut-præg, er den sorte mere livsstilsvenlig.

Uanset hvilken én du foretrækker, kan du se frem til at begge udkommer d. 2. november hos udvalgte forhandlere. Men kun i begrænset antal.

Sammen med SK8 udkommer to udgaver af Old Skool, som du kan læse mere om i vores Release Kalender.

NASA x Vans SK8-HI 46 MTE DX udkommer hos udvalgte forhandlere d. 2. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN

OFFSPRING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Offspring

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.