Releases

Release Dato: 2. november 2018
Pris: €110
Produktkode: Ukendt

Ét lille skridt for Vans, men et stort skridt for sneaker-branchen – Vans er gået sammen med den amerikanske rumfartsadministration, NASA om at udgive eksklusive udgaver af både SK8-Hi og Old skool. Få al info om sidstnævnte her.

NASA forbindes sjældent med andet fodtøj end de moonboots, som deres astronauter har på ud i rummet. Måske netop derfor er det ekstra opsigtsvækkende, at de tager del i et himmelragende nyt sneaker-samarbejde med Vans.

Samarbejdet har taget udgangspunkt i to af Vans’ absolut mest ikoniske modeller – SK8-Hi og Old Skool. Særligt sidstnævnte har et unikt design, der med garanti kommer til at gå over i historiebøgerne.

NASA har udstyret modellen med en ny, ribbet sål, der formentlig er inspireret af de førnævnte moonboots. Overdelen er af læder og har printet NASA’s genkendelige logo på siden Derudover er pløsen klædt med en tab hvorpå der står ”MISSION”, og skoen er rundet af med et velcro patch på hælen med det amerikanske flag. Alt i alt har skoen et super fedt design, der passer godt sammen med den æstetik, som kendetegner NASA og deres astronauter. Den udkommer i to farver, hvid og orange, og begge kun i begrænset antal.

NASA x Vans Old Skool Space Voyager Pack udkommer d. 2. november hos udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN

OFFSPRING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Offspring

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.