Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Paul George og Nike sigter mod rummet med den kommende PG 3 sneaker.

Samarbejdet mellem basketballspilleren, Paul George, og Nike har kastet en række særprægede sneakers af sig igennem den sidste årrække. Senest var det samarbejdet mellem NBA spilleren og Playstation, som fangede vores opmærksomhed. Men nu er rygterne begyndt at svirre om et muligt samarbejde mellem NASA og Nike på den kommende Nike PG 3, som bliver Paul George’s 4. signatursko med Swoosh brandet.

Markant ændret design

Den nye Nike PG 3 kommer med et lavere skåret og mere simplificeret design end sine forgængere. Nike har blandt andet fjernet midterstroppen, som havde en markant placering på 2.5 modellen. Den eksakte model, som fremgår på billederne, kommer med en skinnende sølv mellemsål, samt sølv læder og overvældende orange mesh på overdelen. På hælen finder man et stort broderet NASA-logo, mens der på mellemsålen findes forskellige tekst-detaljer.

Ingen officiel udgivelsesdato

Desværre er NASA x Nike PG 3 endnu ikke bekræftet af de forskellige parter, og derfor findes der heller ikke en officiel release dato endnu. Men rygterne siger, at samarbejdet skulle ramme udvalgte forhandlere i 2019. Så sørg for at holde øje med vores Release Kalender for flere updates.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.