Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 28. september 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Danske Naked er gået sammen med Asics om at udgive en ny sportskollektion inspireret af kvindelig styrke og vedholdenhed. Kollektionen består blandt andet af nye udgaver af GEL-Kayano Trainer og GEL-Kayano 25. Få al info her.

Naked er blevet én af de mest toneangivende danske navne inden for sneakers, og det skyldes naturligvis deres fokus på kvinder, der både er unikt og på forbilledlig vis med til at styrke kvinders stemme i branchen. Det beviser de endnu engang med deres nye samarbejde med Reebok, der hylder og er direkte henvendt til kvinder – legemliggjort gennem udstyr til løbesport og livsstil.

Det kvindelige fokus betyder imidlertid ikke, at de nye sneakers fra kollektionen ikke også henvender sig til mænd. Begge har de et elegant og tiltalende design, hvis appellerer går på tværs af køn.

GEL-Kayano Trainer og GEL-Kayano 25 er, som navnene antyder, to udgivelser fra samme serie – en gammel og en ny. Trainer indledte løbeserien i 1993, mens 25 udkom som d. 25. udgave i år og samtidig markerede Trainers 25-års jubilæum. GEL-Kayano Trainer har det klassiske Asics-look, mens 25 er udstyret med imponerende, ny løbe-teknologi.

Dermed er der i Naked-samarbejdet en perfekt synergi mellem klassisk design og moderne teknologi, som gør den aktuel inden for både løb og livsstil. Denne synergi er understreget ved, at begge sko kommer med samme geniale farvekombination af hvid, blå og gul og sølv. Denne farvekombination går i øvrigt igen i resten af kollektion, der består af en løbejakke, sports-bh, t-shirt, tights og en taske.

Naked x Asics GEL-Kayano Pack udkommer d. 28. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.