Releases

Release Dato: 19. marts 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: CW2621-001

En af Nikes nyeste satsninger er MX-720-818, som i starten af året er udkommet i flere forskellige colorways. Nu har modellen, som kombinerer designelementer fra Air Max 720 og Air Max 98, lånt en af de mest kendte farvesammensætninger, ”Silver Bullet”, som vi kender fra Air Max 97.

Sneakerens design er inspireret af rumdragter, hvilket tydeligt kommer til udtryk i kraft af den metalliske sølvfarve, som pryder overdelen, der primært består af mesh. Sølvfarven går igen på hele skoens øvre, mens det kun er små røde detaljer i form af swoosh-logoer på snuden og langs sålen, der står i kontrast.

Mellemsålen kommer som den største Air-unit som Nike indtil nu har lavet, i form af 720 Air-enheden, som går helt fra skoens hæl og hele vejen om til snuden. Ydersålen er holdt i sort, og med den store mellemsål efterlader skoen dig med en behagelig komfort.

Nike MX-720-818 Silver Bullet udkommer den 19. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.