Releases

Release Dato: 13. februar 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: CI3871-300

En af Nikes nyere modeller er Air MX 720-818, som kombinerer elementer fra Air Max 98 med Air Max 720. I midten af februar udkommer modellen i flere forskellige farver, hvoraf den nyeste af dem, som går under navnet Nike Air MX 720-818 “Cargo Khaki/Orange” har fået et militær-look.

Sneakeren er konstrueret af en nylonoverdel i kakigrøn, som brydes af synlige, sorte syninger, hvilket giver skoen en kviltet struktur. På indersiden findes et sort ovalformet panel, som minder om Air Max 98-modellen. Samme sorte farve går igen på pløsen og snøresystemet og tilfører skoen et militær-lignende look. Skoens ’mudguard’ er holdt i en mørk kakigrøn og er prydet med et gittermønster. Swoosh-logoer på snuden og ’mudguard’ optræder i en stærk orange farve, hvilket står i skarp kontrast til resten af skoen. Den orange farve går igen i brandingen ved pløsen og på panelet ved hælen, som også indeholder reflekterende detaljer.

Afslutningsvis består mellemsålen af en Air Max 720 sål-enhed, hvor MX-720-818 er printet på den bageste del af den transparente luftboble.

Nike Air MX 720-818 “Cargo Khaki/Orange” udkommer den 13. februar. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.