Releases

Release Dato: 1. juli 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: 740451-60-5

Med deres nyeste udgivelse beviser New Balance igen, at de altid prioriterer kvalitet over hype. Vi har gjort det nemt for dig, og har samlet alle de vigtigste informationer om den nye New Balance MS X-Racer TLA nedenfor.

Overdelen kommer med et fundament af mørkeblåt mesh, hvor til man har tilføjet en række overlays i både hvide, grå og orange nuancer. ”New Balance” står skrevet på sneakerens inder- og ydersider sammen med deres velkendte ”N” logo. Silhuetten rundes af med en solid, matchende sål, der sikrer komfort til enhver lejlighed.

New Balance MS X-RACER TLA ”Black/Blue” udkommer den 1. juli hos nedenstående forhandlere. Husk også at tjekke for vores Release Kalender for flere kommende udgivelser. Følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi altid sørger for, at holde dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.