Adidas
Sneakerworld Black Friday

Samarbejdet mellem det japanske streetwear brand, White Mountaineering, og tyske Adidas, var i 2016 et af de helt store tilløbsstykker. Især kollektionens ene par Adidas NMD City Sock var ufattelig populære.

Så mon ikke, at det samme kommer til at gøre sig gældende i starten af 2017, når den nye White Mountaineering x Adidas Spring Collection releaser. Dette års kollektion byder på en række nye stilarter, som blandt andet tæller: NMD Trail, EQT Support Future, Campus og den nye NMD R2 silhuet. Fælles for dem alle er, at de er udarbejdet i pantenteret teknisk materiale, og kommer med reflekterende ”Three Stripes” branding.

Den første del af den kommende White Mountaineering x Adidas Spring Collection releaser globalt i løbet af januar hos udvalgte forhandlere, samt online hos Adidas. Den eksakte release dato kendes endnu ikke. Så hold øje med vores release kalender for updates.

GÅ TIL RELEASE KALENDERENWhite Mountaineering x Adidas Spring Collection
Release dato: Første del i januar og anden del i marts
Pris: –

Modtag release datoer, tidspunkter, direkte links og meget mere på mail ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Få direkte links til de populære releases i dit newsfeed, meld dig ind i gruppen “Sneaker Release Calendar” på Facebook.

BESØG GRUPPEN