Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 29. juni 2018
Pris: 830 DKK
Produktkode: AV6676-300

Air Monarch IV er på vej i nostalgisk ” Weekend Campout” udgave, der hylderne lejrture i skoven. Få alle detaljerne her.

Få sko deler vandene lige så meget lige nu, som Air Monarch – enten elsker man den, eller også hader man den. Alle kan dog blive enige om, at Monarch er den ultimative ”dad sneaker”, og eftersom det er den største trend inden for sneakers lige nu, så er den svær at komme udenom. Af samme årsag har Nike valgt at udgive modellen i endnu en udgave – denne gang med inspiration fra lejrture i skoven.

Air Monarch IV ”Weekend Campout” kommer nemlig med en olivengrøn overdel der kontrasteres af en hvid Air-sål. De flade snørebånd er skiftet ud med ’rope laces’, og skoenes pløs er klædt i batches med teksten, ”1979” og ”CAMP AIR MONARCH 2018”.

Røde detaljer forskellige steder på skoen, et chenille-Swoosh på siden og en gum-farvet ydersål giver desuden ”Camp Vibes” et sporty præg, der sender tankerne over på retro-Nike sneaker-design fra 90’erne.

Air Monarch har, trods sit særprægede design, været en enorm kommerciel succes for Nike og er blevet solgt i millioner af eksemplarer – primært til amerikanske fædre med en passion for at grille, men nu også til et yngre, mere sofistikeret publikum. Modellen er nemlig på højeste mode, og har været med til at inspirere én af de mest trendy sneakers, man kan stikke fødderne i disse dage, M2K Tekno. Derfor er ”Camp Vibes” formentlig ikke den sidste Air Monarch-colorway IV vi får at se foreløbig.

Nike Air Monarch IV ”Weekend Campout” releaser hos Nike Store den 29. juni 2018. Husk at du kan tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, så holder vi dig opdateret på de seneste rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere inden for sneakers.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.