Releases
Rezet Store – Nye Varer

Release Dato: 18. januar 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 921826-200

2017 var på mange måder et skelsættende år for Nike og deres Air Max 97-silhuet, som kunne fejre 20 års jubilæum. En masse nye farvekombinationer, materiale opdateringer, samarbejder med OFF-WHITE, Undefeated og Skepta prægede året for den ikoniske sneaker. 2018 ridder således videre på bølgen, og nu releaser Nike den nye Air Max 97 “Metallic Red Bronze“ den 18. januar.

Med denne version fuldfører Nike Air Max 97 “Metallic“ trioen, som nu består af både guld, sølv og bronze. Silhuetten har som vanligt de klassiske 97’er karaktertræk, som blandt andet byder på reflekterende bølger i overdelen, der er med til at fuldende det futuristisk look. De mesh-konstruerede bølger kommer i et rødligt skær, hvilket skifter til bronze ved overgangen til overdelens læderdel. Silhuetten rundes af med en Air-sål, der understreger sneakerens ikoniske æstetik, mens den samtidig tilføjer komfort og stødabsorbering.

Der er ikke meget, der tyder på at gassen er sluppet ud af Air Max 97-ballonen, på trods af at Nike er ved at køre silhuettens lillebror, Air Max 98, i førerpositionen til dens 20 års jubilæum. Du kan læse mere om de kommende Air Max 98 releases i vores Release Kalender og mere specifikt om OG Colorwayen ’Gundam’ her.

Nike Air Max 97 ”Metallic Red Bronze” udkommer den 18. januar hos nedenstående forhandlere, så vær klar ved tasterne for at sikre dig et par.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele sneakerverden.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til TGWO