Adidas / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Nr. 5 kan meget vel gå hen og blive årets mest hypede sneaker.

1. Off-White x Nike Air Force 1 ’07 “MCA”

Der går rygter om, at “The Ten”-samarbejdet mellem Nike og Virgil Abloh har nået sin foreløbige afslutning, men det betyder tilsyneladende ikke, at duoen er helt færdige med at udgive sneakers. Blandt andet menes det nemlig, at Off-White-designeren udgiver en særlig, ”smølfeblå” udgave af Air Force 1 i forbindelse med en udstilling på Museum of Modern Art i Chicago til juni.

2. Adidas Ozweego adiPrene

Ozweego er i dag mest kendt for de særlige udgaver, som Raf Simoms har tegnet, men i virkeligheden er den en gammel model fra adidas arkiv. I år får den et vaskeægte comeback i form af den knivskarpe, nye Ozweego adiPrene 2019, der forventes at lande hen over sommeren.

3. UNDERCOVER x Nike Daybreak

Jun Takahashi har efterhånden arbejdet på en lang række silhuetter fra Nikes arkiver, og i de kommende sæson udgiver han blandt andet et nyt take på 70’ernes Tailwind-model. Den japanske designer har udstyret den med, hvad der ligner en hækspoiler, og resultatet er overraskende vellykket. Forvent hele syv udgaver til sommer.

4. Sacai x Nike Blazer Mid og LDV Waffle

Sacai har taget dekonstruktions-tendensen til et helt nyt niveau med deres unikke udgaver af Blazer Mid og LDV Waffle, der formentlig bliver nogle af forårets mest markante releases – de udkommer henholdsvis den 19. april og den 7. marts.

5. Travis Scott x Nike Air Jordan 1 ”Cactus Jack”

Den er svær at komme udenom og må vel næsten betegnes som årets mest hypede udgivelse: Travis Scott x Nike Air Jordan 1 “Cactus Jack”. Efter at have fået et surprise release, menes det, at den eksklusive sko får et bredere release til april. Derudover har Houston-rapperen arbejdet på Air Jordan 1 Low og en ny udgave af Air Force 1, som formentlig lander senere på året.

6. Yeezy Boost 350 V2 “Clay”

Ingen liste over ventede sneaker-releases uden Yeezy. Adidas og Kanye West har en super unik, ny udgave af Yeezy Boost 350 V2 på vej, der forventes at udkomme til foråret. Foruden den er nye udgaver af Yeezy Boost 700 V2 også på vej.

Vil du undgå at misse ovenstående releases?

Så hold godt øje med vores Release Kalender, samt vores sneaker app, All Pairs, for opdateringer omkring release datoer. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.