Releases

Release Dato: 15. november 2019
Pris: 899 DKK
Produktkode: CQ7629-100

Det amerikanske Jordan-brand fejrer deres ikoniske Air Jordan 1 model ved at udgive en ny ”Fearless One”-kollektion, som indeholder nye fortolkninger af den klassiske silhuet. En af de nye versioner er Melody Ehsani x Nike Air Jordan 1 Mid Fearless, som er et samarbejde med designeren Melody Ehsani, som har base i Los Angeles.

Tager man et kig på udtrykket, opdager man hurtigt, at den er en helt ny udgave af den ellers klassiske sko. Den farveglade kunstner har valgt at designe højre og venstre sko, så de kontrasterer hinanden farvemæssigt, og det giver et anderledes udtryk, end hvad man er vant til ved en Jordan 1.

Begge sko er udstyret med hvide paneler og på snuden og er prydret med det ikoniske sorte swoosh-logo. Den venstre sko består af en skriggrøn nuance på hælen og skaftet. Midten af overdelen er holdt i en himmelblå farve, der lægger sig op ad den mørkeblå del af skoen foran snuden, hvor den skriggrønne farve går igen. Den højre sko er i den anden ende af farveskalaen, hvor den røde farve er dominerende på skoens skaft og ved snørebåndene.

Mellemsålen er holdt i en hvid farve, hvorpå Ehsanis budskab ”If you knew what you had was rare, you would never waste it” står skrevet med sort håndskrift. Ydersålen fuldender skoens look med sin halvgennemsigtige blå og hvide farve, hvor forskellige ord som ”Melody” og ”Enfani” er skrevet med sort. Som kronen på værket er der ved snørebåndene påsat et guldur på hver sko med en sort urskive med tallet 23, som var Michael Jordans trøjenummer.

Melody Ehsani x Nike Air Jordan 1 Mid Fearless udkommer flere steder den 15. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.