Releases

Release Dato: 22. august 2020
Pris: 999 DKK
Produktkode: CZ5127-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike SB Dunk Low har uden tvivl været en af årets mest hypede modeller. Året har budt på samarbejder med blandt andet Ben & Jerry og Travis Scott, og nu melder det japanske brand, Medicom Toy ,sig på banen med deres take på Dunk Low silhuetten. Medicom er mest kendt for sine ikoniske, bjørnelignende legetøjsfigurer, som går under navnet [email protected], og netop den figur er den nye sneaker inspireret af.

Medicom Toy x Nike SB Dunk Low [email protected] kommer med en overdel konstrueret af pony hair, som fremstår næsten udelukkende i sort. Kun det øverste hælpanel forekommer i en kontrasterende cremefarve. På siden ved hælen er et hvidt ”@” broderet i det sorte pony hair, som altså er [email protected] logo. Som en ekstra detalje er indersålen prydet af de bjørnelignende plastikfigurer, mens ”NIKE SB” og ”[email protected]” også er tilføjet som et tegn på samarbejdet.

Mellemsålen er holdt i hvid, mens ydersålen optræder i en lysegrå farve. Så er du samler af de ikoniske [email protected], eller vil du bare have en eksklusiv sneaker, så er Medicom Toy x Nike SB Dunk Low [email protected] helt sikkert noget for dig.

Medicom Toy x Nike SB Dunk Low Bearbrick udkommer den 22. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.