Nike / Reebok
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Med mindre du har levet under en sten den senere tid, har du formentlig opdaget, at hvad der betegnes som århundredets boksekamp finder sted om blot få dage. Den dobbelte MMA-verdensmester, Conor McGregor har sagt ja til at træde ud af sit vanlige element og udfordre den ubesejrede bokseverdensmester, Floyd Mayweather til en kamp i i Las Vegas d. 26. August om titlen, æren og en enorm stak penge.

Men uden for ringen foregår der lige nu en næsten lige så vigtig kamp imellem de to rapkæftede slagsbrødre – nemlig om sneakers. Hverken Mayweather eller McGregor har noget imod at bruge sine penge på sko, og følger du dem på Instagram, vil du vide, at de heller ikke har noget imod at vise dem frem. Men hvem har så den bedste smag i sneakers? Nedenfor har vi samlet et par sneaker-højdepunkter fra begge de to herrer, så du selv kan vurdere det.

Floyd Mayweather

Ud over at være den ubestridte verdensmester igennem flere år, har Floyd ’Money’ Mayweather også æren af at kunne kalde sig én af de bedst betalte sportsstjerner i verden. Derfor er der heller ikke noget at sige til, at manden har en dyr smag i sko. Han er tilsyneladende ret vild med Christian Louboutin og er her iført et par ’red bottom’ sneakers.

Mayweather har også øje for tidens trends og er her iført et par af de hotteste designer sneakers lige nu, Wedge Sole Sneaker fra Alexander McQueen.

Floyd Mayweather har dog også smag for andet end designer sneakers, og her på dette billede, hvor han vist har mødt sin overmand, er han iført et par friske og klassiske Nike Air Force 1’s.

Conor McGregor

Ligesom sin konkurrent, har også McGregor en dyr smag i sneakers. Den senere tid har han især været glad for Gucci, og det har resulteret i en række memorable sneaker-momenter, bl.a. her med matchende sokker (en god detalje: McGregor har desuden en tiger tatoveret på maven).

McGregor er sponsoreret af Reebok i MMA-ringen, og ikke overraskende støtter han også brandet uden for ringen. Som her, hvor han er iklædt et par eftertratede Reebok x Kendrick Lamar.

Det holder ham dog ikke tilbage fra at gå i sneakers fra andre mærker. Her er han iført et par friske, hvide Nike Air Max 90, der står ekstra skarpt matchet med en hvid BMW i8.