Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 9. maj 2019
Pris: 3.649 DKK
Produktkode: AH7767-101

Èt af de helt store højdepunkter i 2017 var Nike og Tom Sachs’ NikeCraft-projekt, der affødte den enormt hypede Mars Yard 2.0 sneaker. Nu er næste kapitel klar til at blive skrevet med udgivelsen af den såkaldte Mars Yard Overshoe, der udkommer den 9. maj.

Mars Yard Overshoe er i familie af Mars Yard 2.0, men adskiller sig markant med et helt anderledes og mere grænsesøgende design. Den har samme grundform, men er blevet tilført beskyttende paneler, og en stor Dyneema konstruktion, som kan spændes til med spænder og stropper.

Det giver Mars Yard Overshoe et moon boot-lignende udtryk, hvilket i sagens natur også er meningen, eftersom NikeCraft er inspireret af rumfart og astronaut-beklædning.

Mars Yard Overshoe har allerede nu formået at dele vandene – nogle er vilde med dens design, andre hader det. Og så er der dem, der hader det, men som alligevel gerne vil gerne have fat i skoen, så de kan fjerne overdelen og lade dens underlæggende Mars Yard-lignende design komme til syne.

Det bliver dog hverken nemt eller billigt – Mars Yard Overshoe er nemlig yderst hypet, kommer i begrænset antal og står i til 3.649 kr i nypris.

Tom Sachs x Nike Mars Yard Overshoe udkommer som sagt den 9. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing

BSTN STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til BSTN Store

WOODWOOD
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til WoodWood


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.