Nike
mars yard sneakers til børn
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Én af 2017’s mest eftertragtede sneakers, Tom Sachs x Nike Mars Yard 2.0, vender snart tilbage i størrelser til familiens mindste.  

Næsten 30.000 danske kroner. Så meget skal du af med, hvis du vil have fat i et nyt eksemplar af Tom Sachs’ enormt eftertragtede Mar Yard 2.0-sneaker fra StockX – i voksenstørrelser vel og mærke. Skoen var et af 2017’s klare sneaker-højdepunkter, og som du nok kan høre er hypen langt fra væk. Snart får den lov at stige igen – modellen er nemlig på vej i børnestørrelser.

Forfriskende comeback

Dermed får den tiltalende kombination af brun ruskind, cremehvid mesh og et rødt Swoosh lov at gøre et forfriskende comeback – dog med enkelte designmæssige variationer så som en ’strap’ og nye såler for at tilgodese de smås behov.

Overshoe vender også tilbage

Foruden Mars Yard 2.0-modellen får Tom Sachs’ moonboot-lignende Mars Yard ”Overshoe”, som udkom sidste år, også lov at gøre comeback til de aller mindste. Skoen har udskiftet den heftige stof-overdel med hvidt læder og en blå sål.

Udkommer snart

De i alt tre nye Mars Yard-børnesko fra Nike og Tom Sachs udkommer alle sammen i henholdsvis ”baby”- og ”toddler”-størrelser den 9. oktober hos Nike.

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, for flere sneaker-nyheder fra Nike.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.