Releases

Release Dato: 22. juni 2017
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: 917658-100

Nike byder et nyt medlem velkommen til Flyknit Racer familien. Air Zoom Mariah Flyknit Racer-silhuetten er dog ikke en udvikling af den originale Flyknit Racer, men derimod en kombination af førnævnte og den originale Air Zoom Mariah. Den nye sneaker har været rygtet i lang tid, men vi kender nu den officielle release dato.

Silhuetten består af en helstøbt Flyknit overdel, som giver sneakeren en soklignende fornemmelse. Kraven er dertil udarbejdet i en blanding mellem Flyknit og stretch, hvilket gør sneakeren komfortabel omkring anklen. Flyknit er en af Nikes mest avancerede teknologier og bidrager med en perfekt pasform. Sålen består af Air Zoom teknologi, der sikrer letvægts komfort i topklasse. Sneakeren er rundt af med en ekstern hælkappe, der ligeledes adskiller denne sneaker fra den originale Flyknit Racer. Nikes ikoniske swoosh er placeret på siden af silhuetten i en sort-farve, der skaber en god kontrast til resten af designet.

Air Zoom Mariah Flyknit Racer ”Hyper Crimson” besidder et sporty udtryk og er en ideel sommersneaker for aktive sneakerheads. I og med det er en helt ny sneaker, som Nike introducerer, kan du godt forvente, at der bliver kamp om den.

Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer ”Hyper Crimson” releaser d. 22. juni, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du har et ønske om at anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på sneakernyheder, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store