Releases

Release Dato: 18. maj 2019
Pris: 999 DKK
Produktkode: EG0386

Adidas hylderne én af de største æraer inden for sneaker-design, 90’erne, med den nye ”Era Pack”, der består af særlige udgaver af Ozweego og LXCON. Vi taget et nærmere kig på sidstnævnte her.

LXCON blev introduceret tidligere på året som en moderniseret udgave af Lexicon-modellen, der oprindeligt udkom i 1994. LXCON har et voluminøst og bastant design, der passer perfekt til tidens trends, samtidig med at den hylder sine rødder. Af samme grund er den perfekt til at hylde 90’erne, der bliver ved med at præge den måde sneakers ser ud på i dag.

Den nye ”Era Pack” udgave af LXCON kombinerer en cremehvid sål med en sort og grøn mesh-overdel med orange striber langs siden og blå detaljer. Det sender med det samme tankerne hen på 90’ernes livlige, men originale design-stil og resulterer i en sneaker, der på perfekt vis kombinerer gammelt og nyt.

Se frem til, at adidas LXCON ”Era Pack” lander sammen med den første udgave af den nye 2019-udgave af Ozweego den 18. maj og find flere nyheder fra adidas i vores Release Kalender. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.