Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 30. august 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: EE8789

Tilbage i juni teasede den excentriske musiker og tidligere forsanger i Oasis, Liam Gallagher, et nyt samarbejde med adidas SPEZIAL. Nu er samarbejdet bekræftet med den 30. august som officiel release-dato.

Gallagher, der stammer fra Manchester, har altid haft en tilknytning til adidas SPEZIAL – en ofte overset linje hos adidas kurateret af Gary Aspden og med udspring i England’s ”Casual culture”, hvor adidas sneaker har spillet en stor rolle. Samarbejdet mellem Gallagher og adidas har derfor et meget organisk grundlag og har da også ligget i kortene gennem lang tid.

Resultatet af samarbejdet er en simpel sneaker med en lys ruskindsoverdel med tonet ”Three Stripes-branding” på en flad sål i samme farve. På siden står der skrevet LG SPZL i gulskrift, og på pløsen er Liam Gallaghers hoved fremhævet med teksten: ”Endorsed by Liam Gallagher”.

Liam Gallagher x adidas SPEZIAL udkommer som sagt den 30. August, men kun i begrænset antal, så du skal være hurtig, hvis du vil have fat i et par. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.