Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Den nye adidas Originals Lexicon Future repræsenterer næste generation af chunky sneakers fra mærket med de tre striber.

Først så vi Nite Jogger, og nu ser vi nærmere på den spændende Lexicon Future. Begge silhuetter kommer fra adidas Originals’ SS19-kollektion og er baseret på nogle af de tendenser, der var umulige at komme udenom i det forgangne sneaker-år. adidas kombinerer en moderne, strømlinet overdel i let mesh med en ekstra tyk adiPRENE-mellemsål på den nye Lexicon Future. Kombinationen giver silhuetten et lettere futuristisk udtryk samtidigt med, at du kan se inspirationen fra adidas-arkivet. De tre ikoniske striber fremgår desuden på sidestykket og holder styr på snørebåndene som en funktionel detalje.

Jonah Hill-collab

Selvom silhuetten slet ikke er ude endnu, så er det ingen hemmelighed, at selveste Jonah Hill har sin helt egen Lexicon Future-udgave på vej. Den amerikanske skuespiller og instruktør har tilmed teaset den mulige sneaker på sin Instagram her og her.

Release

Releasedatoen for adidas Originals Lexicon Future er endnu uvist, men hold øje med vores Instagram for updates. Klik desuden forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Download vores sneaker-app

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. All Pairs hjælper dig med kommende releases, restocks og udsalg. Følg All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.