Releases
LEVIS 990 v3

Release Dato: 9. september 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: M990LV3
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2021 er året hvor vi har set en lang række retro releases af klassiske New Balance modeller. Eller rettere sagt New Balances 990-serie, hvor vi har set forskellige release af den klassiske v1’er samt den ikoniske v3’er, som Ronnie Fiegs Kith også har givet en af deres simple, men ikoniske make overs. Netop v3’eren ser endnu en gang dagens lys og igen i form af et collab med en af New Balances tro partnere, nemlig Levi’s. Som altid er det noget mange New Balance fans ser frem til, og det er der selvfølgelig en rigtig god grund til.

Det nye collab, Levi’s x New Balance 990v3, samler nemlig essensen af både Levi’s og New Balance gennem farver, design og et fokus på høj kvalitet. I samme stil som mange af to traditionsrige brands nyere collabs, så er den 990v3’ere også lavet i en mere farverig version, en mange af de grå, brune og andre neutrale sneakers. Den nye colorway er nemlig lavet i blåt denim og grov suede. Det unikke ved det nye release er, at skoen bruger netop de to førnævnte materialer, hvor lyse, blå denimtekstilet bruges på skoens baggrundspaneler og sueden bruges på de overliggende paneler og er en mørkere nuance af blå. Kombinationen skaber dermed en helt unik sneaker, da den formår at fremstå både simpel og neutral, samtidig med at de blå nuancer og materialer gør, at skoen er utroligt iøjnefaldende.

Den nye Levi’s x New Balance 990v3 står som et pragteksemplar på bølgen af retro releases fra New Balance, og den må helt klart betragtes som en af sommerens bedste releases. Sneakeren udkommer den 9 september hos New Balance og en håndfuld udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette og mange andre kommende releases, samt finde forhandlere til dem alle sammen. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NEW BALANCE
Tidspunkt: 10:00

Gå til New Balance


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.