New Balance
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Se billederne af det nyeste skud på stammen af duoens “Levi’s For Feet”-udgivelser. 

Levi’s har for alvor formået at gøre indtog i sneaker-verden de sidste par år, hvor de har bidraget med flere, eftertragtede samarbejder – blandt andet særlige udgaver af Air Jordan 4 og Air Force 1. Senest er det ikoniske denim-mærke gået sammen med New Balance om et projekt, de kalder “Levi’s For Feet”. Som navnet antyder, er ideen med projektet at skabe sko, der er lige så pålidelig og i lige så høj kvalitet som et par Levi’s jeans, og indtil videre har det affødt særlige denim-udgaver af New Balance M1300 og 327. 

Elegant, grå overdel

Nu er turen kommet til årets helt store model fra New Balance, nemlig 992. Den klassiske model har været omdrejningspunktet for en perlerække af prominenete samarbejder med eksempelvis WTAPS, Jjjjjound, Ronnie Fieg og Joe Freshgoods, og nu har også Levi’s fået lov. Denim-mærket har været tro mod modellen og ikke foretaget nogle større ændringer, men i stedet valgt at lægge vægt på det skoen står for ved at iføre den en elegant, gråtonet overdel af ruskind og denim. Den eneste kontrast er at finde ved N-logoet på siden, der er tilført et rødt Levi’s-mærke, og i skoens indersål, som ligeledes er i rød og har skrevet “Levis For Feet”. 

Release-info

Det vides endnu ikke, hvornår Levi’s x New Balance 992 udkommer, så hold øje med vores Release Kalender, som vi opdaterer lige så snart, vi har mere info. Her kan du desuden finde de vigtigste sneaker-releases lige nu. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.