Releases

Release Dato: 30. juni 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AO2571-100 / AO2571-001

Siden Levi’s og Nike gik sammen om at udgive deres unikke ”Denim”-udgave af Air Jordan 4 tilbage i januar, har der gået rygter om, at duoen ville følge op med yderligere to udgaver i henholdsvis sort og hvid. Det er nu en realitet, og begge udkommer de d. 30. juni. Få al info her.

Air Jordan 4 er Michael Jordans fjerde signatur-sko hos Nike og én af de mest populære fra serien. Den har et særpræget udseende, hvilket har gjort den én af Nikes mest eftertragtede modeller.

Kun få har fået lov til at samarbejde med Nike om at udgive den i en særlig udgave, og stort set hver gang er de blevet enormt eftertragtede. Gode eksempler herpå er UNDFTD x Air Jordan 4 og Carhartt x Eminem x Air Jordan 4, som er to af de mest værdifulde sneakers på markedet lige nu med resell-priser på 50.000-200.000 kr.

Det samme gælder den originale Levi’s x Air Jordan 4 Retro NRG, som blevet revet væk fra hylderne ved sin udgivelse og i dag er særdeles eftertragtet. Efter dens succes har duoen bag valgt at udgive yderligere to colorways, der denne gang har lidt mere simple udtryk.

Denne gang har Levi’s og Nike nemlig valgt at klæde Air Jordan 4 i henholdsvis hvid og sort denim, der igen strækker sig over både overdelen og noget af sålen. Begge har de et helt tonet look, der kun bliver brudt af en gum-farvet ydersål og de karakteristiske Levi’s detaljer, såsom det røde mærke på siden og den brune ’tab’ på pløsen.

Som navnene antyder er to de to nye modeller såkaldte NRG-releases, hvilket betyder, at de er meget limited og kun bliver udgivet i begrænset antal.

Du skal derfor være vågen, hvis du gør dig forhåbninger om at anskaffe dig et par, når Levi’s x Air Jordan 4 Retro NRG ”Black” og ”White” udkommer hos Nike og forskellige forhandlere d. 30. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[BEMÆRK: Releaset er rykket til 30. juni nu]

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00
– Med shipping –

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.