Releases
Levis x New Balance 327 Grey MS327LVB

Release Dato: 17. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: MS327LVB
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 har været fyldt til randen med nye modeller, men kun en af de mange modeller skiller sig ud og ser allerede ud til, at være plantet i hjertet hos mange sneakerelskere. Der menes selvfølgelig New Balances nye 327, der udkom med et brag tilbage i april, hvor den blev lanceret i to colorways i samarbejde med det fransk-marokkanske modemærke, Casablanca. Nu har endnu et af de helt store brands endnu en gang givet deres eget besyv med på en New Balance sneaker, nemlig Levis, der har skabt tre nye colorways i klassisk Levis-stil.

Den ene af de tre nye colorways er den nye Levis x New Balance 327 Grey. Som navnet nok indikerer, så er der her tale om en næsten helt grå colorway, lavet i lækker, blød denim og suede. På skoens yderside, er skoens baggrund lavet i et gråt, denim-lignende tekstil, der også bruges på ydersiden skoens tunge, fremhæver det nu ikonisk store N-logo, der her er lavet i sort læder med en hvid kant. På New Balance-logoet er der også påsyet et lille rødt og hvidt Levis-logo. De andre grå paneler på skoens, der tæller skoens toe guard, eyestay og heel guard, er lavet i suede og via sin anderledes overflade skaber kontrast til resten af skoen. En lækker detalje på skoen er, at man på tungen har placeret et lysebrunt læder, der passer flot til resten af skoen.

På 327’eren har man som designer meget plads at lege med, hvorfor man her har valgt at farve skoens baggrund på indersiden hvid og lavet det i et blødt, hvidt tekstil. Samme hvide tekstil er også brugt på indersiden af skoens tunge, ligesom skoens lining også er farvet hvid.

Den nye Levis x New Balance 327 Grey udkommer sammen med de to andre colorways den 17. december hos udvalgte forhandlere og hos New Balance selv. Du kan finde og læse mere om de andre colorways i det nye collab, samt andre kommende releases, på vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og andet spændende content.

FORHANDLERE

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:01

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.