Releases
Levis New Balance 327 Blue Denim

Release Dato: 17. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: MS327LVA

2020 har været året hvor New Balance og Levis endelig har slået deres to forcer sammen, hvor en af de mest nævneværdige sneakers uden tvivl er den utrolig flotte og lækre New Balance M1300, der udkom tilbage i april i år. Derudover kan vi også se frem til et nyt samarbejde omkring en 992’er, der endnu ikke har fået en officiel release dato. I mellemtiden må vi dog affindes os med, at de to brands lancerer tre colorways af den uhyre populære 327’ der alle udkommer inden året er omme.

En af de mere fremtrædende colorways i det nye collab er uden tvivl den nye Levis x New Balance 327 Blue, der med sine mørkeblå farver stråler af Levis og denim. Det er dog ikke kun den blå farve der gør skoen helt fantastisk, men derimod skoens todelte design med en grå og hvid inderside. Samme design-koncept går også igen på den grå colorway, men da den i forvejen er grå, er dette ikke noget man rigtig lægger mærke til. Det gør man dog på den mørkeblå colorway, hvor det giver et unikt touch til skoens i forvejen specielle. Design. Hele skoens yderside er lavet i blå suede på de udsatte paneler, såsom heel guard, eyestays og toe guard, og blåt denim på panelerne der dækker skoens baggrund.

Som nævnt, så er todelingen mere tydelig på denne colorway, da der selvfølgelig er tale om forskellige farvekombinationer. Det går suede på skoens inderside fungerer alligevel rigtig godt sammen med den blå suede, det er syet sammen med, og samtidig fremhæver indersidens hvide baggrund også den neutrale grå suede. En anden forskel fra de to colorways er, at den blå colorway her er blevet udstyret med en gum-farvet sål, der på mange måder kommer til sin ret, når den lægger sig op ad skoens hælpanel som et ekstra beskyttende lag.

Levis x New Balance 327 Blue udkommer sammen med de to andre colorways, hos New Balance selv og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om de andre colorways og andre kommende release på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt opdaterer dig med de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud.

| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

FORHANDLERE

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:01

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.