Releases

Release Dato: 18. april 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: 369565-01

Han Kjøbenhavn og Puma fortsætter deres toneangivende samarbejde og er klar med et nyt, dristigt ’take’ på Cell Venom-modellen.

Det danske brand har denne gang valgt en retro-futuristisk approach og udstyret modellen med en sølvfarvet overdel i læder og mesh med neongule snørebånd og røde syninger som kontrast. Derudover har modellen en hvid sål med en sort ydersål.

På hælen af skoen står både ”HAN KJØBENHAVN”, ”PUMA” og ”PROJECT 4” som en reference til det tætte samarbejde, der efterhånden har affødt en del opsigtsvækkende sneaker-udgivelser.

Se frem til, at HAN Kjobenhavn x Puma Cell Venom udkommer den 18. april. Find direkte forhandlerlink nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og inspiration.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.