Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Noget tyder på at Nike og den ukronede konge af sneaker-collabs, Ronnie Fieg har et nyt samarbejde på vej i form af en ny udgave af Air Force 1 Low. 

Forleden lagde KITH-designeren nemlig et billede op på sin Instagram-profil af en helt ny, clean udgave af den ikoniske sneaker med KITH-branding på både pløsen og Swoosh-logoet.

Rent design

Skoen har et rent design, der tager udgangspunkt i den klassiske Air Force 1 Low ”White Leather” med en hvid sål, hvid læderoverdel og hvide snørebånd. Kontrast er tilført i foringen, som er blå, på pløsen, som er udstyret med rødt KITH-tag, og på siden, som er klædt med et mørkegrønt mini-Swoosh-logo.

Dertil kommer skinnende gulddetaljer ved snørebåndene, som giver skoene et mondænt og elegant finish.

Release info

Der er endnu ingen officiel info om Ronnie Fiegs nye KITH x Nike Air Force 1, og det vides ikke med sikkerhed, at den rent faktisk bliver gjort tilgængelig for offentligheden. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med den nyeste info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.