Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

I anledning af VM-slutrunden i Rusland er adidas er klar med endnu et fodbold-inspireret samarbejde.

Nike og adidas går all-in på fodbold-samarbejder i forbindelse med det forestående VM i Rusland – Nike har kollektioner på vej med Virgil Abloh og Kim Jones, mens adidas har ’svaret igen’ med samarbejder med BAPE, Neighborhood og muligvis Goscha Rubchinskiy. Nu er det desuden kommet frem, at det tyske mærke er gået sammen med KITH om en ny eksklusiv kollektion, efter designeren bag, Ronnie Fieg har delt biller på nettet.

Ace Ultra Boost og Copa Ultra Boost

Kollektionen kommer til at bestå af de to sneakers, Ace Ultra Boost og Copa Ultra Boost, som begge er inspireret af fodboldstøvler, men med et livsstilsvenligt twist i form af en Ultra Boost-sål.

Ace Ultra Boost er dækket i samme moderne ’multicolor’ Primeknit-overdel, som var at finde på Kith’s Ultra Boost Mid, mens Copa har et mere retro-inspireret look med en læderoverdel i guld og ’Three Stripes’-branding i samme farver som det amerikanske flag, Stars and Stripes.

Matchende spillesæt og tracksuit

Copa Ultra Boost kommer med et fuldt matchende spillesæt, målmandstrøje og et tracksuit, der igen har guld- og Stars and Stripes-detaljer. Selvom der ikke er billeder af det endnu, kommer Ace Ultra Boost formentlig også med matchende spilletøj og tracksuit.

Release-info

Der er endnu ikke officiel info omkring, hvornår det nye VM-samarbejde mellem adidas og Kith udkommer, men det kommer med stor sandsynlighed til at falde sammen med åbningskampen d. 14. juni, hvor de nye Off-White x Nike Mercurial Zoom Fly også udkommer.

Hold øje med vores Release Kalender og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.