Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ronnie Fieg har skabt en ny 4D Mid-model med et fedt ’multicolor’ look.

Adidas Consortiums 4D-projekt fortsætter, og denne gang er Kith klar med en ny Mid-udgave af den højprofilerede 4D-silhuet. Få al info her.

Consortium

Adidas Consortium har nogle af mest toneangivende sneaker-forhandlere i folden, og det har de udnyttet til deres 4D-projekt, hvor fire af dem er blevet inviteret til at udgive særlige udgaver af Futurecraft 4D. Indledningsvist var det svenske Sneakersnstuff, der udgav en blå og burgundy udgave, og efterfølgende var det taiwanesiske Invincible, der udgav en ”Prism” udgave.

Multicolor Primeknit vender tilbage

I projektets tredje og næstsidste kapitel er det Ronnie Fiegs Kith der har fået lov at arbejde med 4D-modellen. Han har udstyret modellen med Kith’s signatur ”Multicolor Primeknit”-overdel med et mellemhøjt snit, og resultatet er enestående.

Ikke til at ignorere

Mødet mellem den avancerede, ”4D-printede” sål i ”Ash Green” og den multifarvede overdel af Primeknit – hvis design blev introduceret med Kiths Ultra Boost Mid fra ”Aspen” Pack og siden har klædt Kiths Ultra Boost Ace – giver et moderne og friskt udtryk, der ikke er til at ignorere.

Release

Der er endnu ingen info omkring hvornår Kith x Adidas Consortium 4D Mid udkommer, men vi forventer et release inden længe. De to forgangne udgivelser fra Adidas Consortiums 4D-projekt var ekstremt limited og udkom kun hos henholdsvis Sneakersnstuff og Invincible. Eftersom det samme formentlig kommer til at gøre sig gældende hos Kith, er der ingen tvivl om, at Kith x adidas Consortium 4D Mid bliver svær at få fingrene i.

Hold øje med vores Release Kalender for nærmere release-info, og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.