Releases
Kim Jones Air Max 95

Release Dato: 19. marts 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1871-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 var for alvor året hvor sneakers blev en del af den eksklusive modeverden, hvor adidas udbyggede deres samarbejde med Prada og Nike endelig releasede deres længe ventede samarbejde med Dior, i form af den eksklusive Air Dior. Manden bag det sidste nævnte samarbejde, var den eftertragtede Dior-designer Kim Jones, der for mange er manden bag sammensmeltningen af modeverdenen og streetwear. Kim Jones følger nu op på sin store succes, ved at give sit besyv med på en af Nikes mest klassiske modeller. Derfor kan vi nu se frem til det nye samarbejde, Kim Jones x Nike Air Max 95.

Der er ingen tvivl om, at Kim Jones har styr på, hvad han laver, og det ses da også tydeligt på den nye 95’er. Kombinationen af farver og de eksklusive materialer giver skoen et eksklusivt udseende og det er lige præcis det, som skoen længe har manglet. Selve designet er der ikke ændret det store ved, hvor overdelen stadigvæk er lavet i et bølget, overlappende tekstil lavet i mørkegråt læder. I læderet er der trykt et stribet og prikket mønster, der mest af alt minder om morsekode. For at skabe kontrast på skoens overdel er skoens mudguard og toe guard lavet i lysegråt læder, der binder overdelen sammen med skoens hvide midtersål. Selvom læderet er af høj kvalitet, må vi desværre se længe efter Diors eget eksklusive, italienske læder.

For at skabe en yderligere kontrast er skoens eyestays lavet i voltfarvet tekstil men en sort stribe i og delvist tildækket at et nettekstil. Voltfarven bruges også i skoens synlige Air-lommer, hvor der fremstår meget iøjnefaldende på den hvide midtersål. Ligesom vi så det på Air Dior, er skoens udstyret med en transparent, icy blue ydersål, hvorunder man kan se en oversized version af Nike Air-logoet. 

Det nye samarbejde, Kim Jones x Nike Air Max 95, udkommer den 19. marts på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette release og læse meget mere om andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.