Releases

Release Dato: 22. maj 2020
Pris: 749 DKK
Produktkode: CU9180-102
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Oprindeligt var Nikes Killshot OG SP en standard sko til tennis, men efter et samarbejde med brandet J.Crew, fik modellen et helt nyt liv, og udfyldte et tomrum i et nichemarked. Skoen gik hen og casual favorit hos mange, og nu kan vi så se frem til at Nike releaser tre colorways af skoen, en sail, en rød og en grøn colorway.

Nikes nye Killshot OG SP ’Sail’ medbringer en hel del vintage tennismode-vibes, og selvom den nye colorway er relativt simpel, så er det stadigvæk en utrolig flot og veludført sko. Overdelen på skoen er lavet i en kombination af hvid letvægtsmesh og sailfarvet suede. Sueden er brugt de steder hvor skoen kræver ekstra beskyttelse, hvilket er på skoens toe og heel guard, samt oppe langs skoens snørebånd. Letvægtsmeshen bruges omvendt på resten af skoen, så skoen både vejer mindre, samtidigt med at den både køler og er komfortabel at have på foden.

Som altid, så er skoens swoosh-logo, heel tab og lining lavet i læder. Læderet er farvet i navy blå, hvor der på skoens heel tab er skrevet ”NIKE” i den ikoniske, og nu, vintage font, der længe har været et kendetegn for Nike.

Den nye Nike Killshot OG SP ’Sail’ udkommer den 22. maj, hos en række forhandlere, sammen med de to andre colorways, grøn og rød. Hop over på vores altid opdaterede Release Kalender, hvor du kan holde dig opdateret med udvalget af forhandlere, af skoen, eller andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.