Releases

Release Dato: 28. august 2018
Pris: 2.049 DKK
Produktkode: AV6683-200

Tidligere på året fejrede Nike deres klassiske Air Jordan 3-model ved at legemliggøre Tinker Hatfields oprindelige skitse til modellen, som havde et Swoosh-logo langs siden. Siden er Tinker Hatfield og Nike gået sammen med Justin Timberlake om at udgive særlige udgaver af den klassiske, men ikke desto mindre nye model. Dette er igen tilfældet med den nye ”Bio Beige”, som udkommer d. 28. august.

Justin Timberlake x Air Jordan 3 ”Bio Beige” blev allerede teaset tilbage i februar, hvor Justin Timberlake afholdte en særlig Pop Up i forbindelse med hans ”Man of the Woods” album, hvor han blandt andet viste en håndfuld af sine Air Jordan-sneakers. Den der fik mest opmærksomhed var ”Bio Beige” takket være dens betagende, Cappuccino-brune farve, som er et enormt godt match til Air Jordan 3’s sporty design og detaljer – cement-print langs snuden og hælen, en udødelig Air-sål og Nike Air-logo på hælen.

Modellen er desuden prydet med en række skjulte detaljer, der refererer Justin Timberlakes forbindelse til skoen. Ved anklen er der skrevet ”HIGHER”, og i indersålene er der skrevet ”FAME IS A LIE” og ”STRESS IS CRUEL” – referencer til sangen ”Higher, Higher” fra Man of The Woods.

Justin Timberlake x Air Jordan 3 ”Bio Beige” udkommer i ekstremt begrænset antal d. 28. august hos Nike. Vi forventer, at de ryger hurtigt, så sørg for at sidde klar, hvis du vil have fat i et par.

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.