Releases
Air Jordan 6 Tech Chrome

Release Dato: 24. september 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes Air Jordan 6 er uden tvivl en af de mest ikoniske sko fra sin tid, da den var en af de første sneakers som introducerede et futuristisk og strømlinet design, og var dermed med til at sætte baren for basketsko i 90’erne. Efter et par releases i 2020, vender skoen nu endnu en gang tilbage, denne gang eksklusivt til kvinder.

Nike WMNS Air Jordan 6 Tech Chrome er på mange måder en banebrydende sko. Ikke nok med at den udvider Jordan brandet repertoire af sko til kvinder, så er der også brugt forskellige materialer på skoen, som sjældent eller aldrig er brugt på de klassiske sneakers fra Jordan. Det meste af skoens overdel er dækket af sort suede, ligesom Infrared colorwayen, dette er kombineret med grå paneler i suede på skoens side og eyestays, hvor tungen er lavet i samme grå farve.

På skoens sider, omkranset af grå suede, er der placeret et gennemsigtige TPU-paneler med huller, der dækker et sort tekstil. Spænden på skoens snørebånd er også klar og gennemsigtig og har et blåt Jumpman-logo, som også kan findes i en større version på skoens ydersål. Selve sålen er farvet i henholdsvis sail, sort og sailfarvede TPU-paneler. Skoens pull tab på hælen er lavet i matgrå TPU, og fuldender på mange måder et utrolig flot design.

En lille detalje på skoen, eller nærmere inde i skoen, er, at der på indersålen er skrevet inspirerende beskeder, såsom ’Be Kind’, ’Embrace Uniqueness’ og ’Spread Love’. Med til skoen følger også et Jumpman emblem i chrome, der giver mulighed for at tilpasse skoen som man ønsker.

Den nye Nike WMNS Air Jordan 6 Tech Chrome udkommer den 24. september hos Nike og en række forhandlere. Du kan læse mere om andre kommende releases på vores altid opdaterede Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.