Releases

Release Dato: 8. juni 2019
Pris: 1.649 DKK
Produktkode: CI4072-001

Jordan Brand hylder Michael Jordans første tre mesterskaber med den nye ”Reflection of a Champion Pack” der rummer reflekterende 3M-udgaver af henholdsvis Air Jordan 6, Air Jordan 7 og Air Jordan 8 – de tre modeller, Jordan vandt mesterskaberne i.

Af de tre modeller er der ingen tvivl om, at Air Jordan 6 stjæler opmærksomheden. Den er baseret på den originale Air Jordan 6 ”Infrared” med en kombination af rød og sort og Nike Air-branding på hælen. Den sorte ruskindsoverdel er imidlertid skiftet ud med en sølvfarvet 3M-overdel, der reflekterer lys i mørke.

Nike Air Jordan 6 ”Reflective Silver” udkommer hos udvalgte forhandlere i begrænset antal den 8. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra Jordan Brand og Nike. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.