Upcoming
Jordan 5 Low CNY 2021

Release Dato: 30. januar 2021
Pris: 1.649 DKK
Produktkode: DD2240-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det kinesiske nytår er som altid en god inspiration for sneakerproducenter, hvor især Nike de sidste mange år har gjort sit for, at hylde den kinesiske højtid. Hvert år udkommer en Chinese New Year kollektion, som selvfølgelig er inspireret af højtiden, og i år er ikke en undtagelse. I starten af december blev vi introduceret til en Air Jordan 1 Low ’CNY’, der alle tænkelige måder, var designet med den kinesiske kultur in mente. Dette er dog ikke den eneste sko vi kan se frem til i dette års CNY-kollektion. Nike har nemlig haft et es gemt i ærmet, i form af en sjælden low version af den ikoniske Air Jordan 5.

Nike Air Jordan 5 Low Chinese New Year, som skoen nu er blevet kaldt, er da også en colorway der har været værd at vente på. Med sit unikke design, der tidligere har været set på den klassiske ’Fire Red’ i 2016, vil den da også få mange til at kigge på den mere end en gang. I modsætning til de fleste Air Jordan 5’ere, er overdelen på den nye CNY-version lavet helt i kanvastekstil, hvorunder man kan tyde et mønster. Tekstilet på skoens overdel er farvet i sail, ligesom skoens midtersål og transparente ydersål. I kontrast hertil, er skoen udstyret med røde eyestays, lining og hajtandsmønstret på skoens midtersål. Dette mønster er yderligere omkranset af en gul kant. 

Da der er tale om CNY-version, er der da heller ikke sparret på detaljerne. Logoet på skoens hæl er lavet som et banner med kinesiske tegn og mønstre, og et Jumpman-logo inde i midten af banneret. Samme stil med et banner er også brugt på Jordan-logoet på indersiden af skoens tunge. TPU-nettet på skoens sider er også lavet i transparent TPU, og på skoens inderside, kan man ane ordet ’ACTION’ under nettet. Som nævnt før, så kan man også ane et mønster under skoens sailfarvede kanvas. Til sidst, så kommer skoen også i en helt speciel og atypisk æske, hvor mønstret fra hællogoet dækker hele æsken, med undtagelse af låget.

Den nye Nike Air Jordan 5 Low Chinese New Year udkommer den 30. januar på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om andre kommende releases på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig de seneste nyheder og rygter.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.