Upcoming

Release Dato: 20. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CT8527-112
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En klassiker for mange, Nike Air Jordan 4, har allerede set en lang række releases, i både ikoniske og nye colorways, de seneste par måneder. Nu kan de mange fans af modellen så se frem til endnu et releases, dog i en mere stilren og simpel colorway.

Den nye Nike Air Jordan 4 Retro White/University Red udkommer i en klassisk Jordan-colorway, nemlig hvid og rød, der tidligere er set på f.eks. Air Jordan 1’eren. Selve skoen er lavet af hvid læder i høj kvalitet, som det jo kan forventes, hvor der er blevet tilføjet en masse små lækre detaljer i rød, såsom skoens eyestays der alle er lavet i en metallisk rød farve, så de skinner på den hvide sko. Derudover er Jordan-logoet på skoens og hæl, samt lining på tungen og indersålen, også lavet i rød, ligesom skoens synlige Air.

Selvom at skoen fremstår som en simpel hvid sko, med enkelte røde paneler, så er den alligevel noget helt specielt. Den hvide farve giver skoen et flot og minimalistisk udseende, og den røde farve giver det simple, det helt rette modspil, og derved skaber Nike og Jordan en sko, udover det sædvanlige.

Nike Air Jordan 4 Retro White/University Red udkommer den 20. juni som en del af en kvartet, hvor de tre andre colorways er lilla, grøn og orange, på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandlere. Hvis du vil vide mere om skoene eller andre releases, så hold dig opdateret med vores Release Kalender. Hop også over på Facebook og Instagram, og følg Sneakerworld, hvor vi løbende vil dele de nyeste rygter, tilbud og releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.