Upcoming

Release Dato: 16. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CT8527-113
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Selvom den ikoniske Air Jordan 4 havde sit 30-års jubilæum sidste år, så er festen endnu ikke stoppet. Derfor har vi i år allerede set en lang række releases fra Jordan-brandet, og det ser ikke ud til at stoppe nu, hvor vi er blevet introduceret til Nike Air Jordan 4 Retro White/Metallic Green.

Den nye colorway den ene del af en kvartet af hvide sko, som alle har fået deres eget unikke præg, i form af en enkelt farve. Som det måske kan gættes ud fra skoens navn, så er farven på denne colorway metallic green. På den næsten helt hvide lædersko, skinner den grønne farve tydeligt igennem, og giver skoen et friskt pust.

Den grønne farve har fået metallisk look, hvilket gør at den skinner lige så meget igennem som de polerede eyestays. De metallic green paneler er på samme steder, som de andre colorways i den nye serie, nemlig i tungens lining, Jordan-logoet på hælen og tung, samt på skoens eyestays og synlige Air.

En af de mere friske colorways i den nye serie af hvide sneakers, Nike Air Jordan 4 Retro White/Metallic Green, udkommer den 16. maj på Nikes egen hjemmeside, samt at det også forventes, at den nye Jordan-serie releaser hos en lang række af udvalgte forhandlere. Du kan løbende holde dig opdateret med ændringer og andre releases på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på både Instagram og Facebook, hvor vi dagligt deler nyheder, releases, rygter og meget andet fra de mange sneakerbrands.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.