Upcoming
Jordan 4 Brown

Release Dato: 27. februar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DB0732-200
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Michael Jordans fjerde sko, Air Jordan 4, havde umiddelbart ikke det største år med mange releases i 2020, men alligevel cementerede skoen sig som en evig klassiker. En fællesnævner gældende for skoens collabs med for eksempel Union LA, retro releases og nye colorways var, at de alle var en flot hyldest til modellens mere end 30 år lange historie. Vi ved endnu ikke det fulde line-up for general releases i 2021, men en colorway vi allerede kan se frem til, er den nye Nike Air Jordan 4 Retro Taupe Haze.

Som det altid er gældende, så er der selvfølgelig lagt en hel del kærlighed i skoens design og detaljerne. Af netop den årsag, er skoen da også en smule mere speciel end andre releases af 4’ere vi hidtil har set. Det specielle ved skoen er dog ikke dens farver, da skoens overdel er lavet i en meget neutral taupe, der er en mørk gråbrun farve. Det specielle ved den skoen er materialerne, hvor skoens mudguard og tåpanel er lavet i blød suede og i kontrast hertil, er skoens toe guard, tunge, ankelpanel og eyestays lavet i et mere groft og krakeleret tekstil, der giver skoen et vintage udseende. Til at afrunde skoens design, er den blevet udstyret med sorte flaps, lining, snørebånd, ydersål og hælpanel, der selvfølgelig er prydet med et taupefarvet Jumpman-logo.

Nyhederne om og billederne af en nye Nike Air Jordan 4 Retro Taupe Haze er stadigvæk ikke ret gamle, men alligevel ser det ud til, at fans af modellen allerede anser den som en af årets must-haves. Skoen udkommer den 27. februar på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret om dette release og læse meget mere om andre kommende releases. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.