Releases
Jordan 4 Brown Orange Grey

Release Dato: 21. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: CW7183-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af Tinker Hatfields mest ikoniske sneakers er den klassiske Nike Air Jordan 4. 2020 var da også fyldt til randen med forskellige nye og gamle colorways, der alle satte et flot aftryk på året. Derfor starter 2021 også med et brag, når den nye Nike Air Jordan 4 Starfish udkommer i midten af januar, og skoen er uden tvivl et must for alle fans af Jordan brandet.

Den tidløse silhuet får her noget af en overhaling på de brugte materialerne, hvor der ikke længere er brugt læder, der ellers har været en af skoenes kendetegn i mange år. Dette ændrer dog ikke på skoens flotte udseende, hvor den er blevet udstyret med et slidstærkt, denimlignende tekstil, der bruges på hele skoens overdel og på skoens tunge. Tekstilet er farvet i den såkaldte ’starfish’, der kort sagt kan defineres som en mørkorange farve. En lille detalje ved skoens tekstil er, at kanterne alle har en lys orange farve, som også kan findes på skoens tungelogo. I det rigtige lys får skoens overdel et metalliske udseende, der giver skoen lidt ekstra. Skoen er yderligere udstyret med grå eyestays og sorte flaps. Nettet ved skoens tunge og midterpanel er også her farvet sort. Som sædvanligt, så er skoens hælpanel og heel tab lavet i sort TPU, hvor det er udstyret med et gråt Jordanlogo. Derudover er skoens ydersål udstyret med orange og grå paneler, der giver skoen et mere retro udseende.

Hvis du er en af de mange, der allerede har forelsket sig i den nye Nike Air Jordan 4 Starfish, så skal I sidde klar, når skoen releaser den 21. januar på Nike SNKRS og hos de enkelte udvalgte forhandlere. Da der er tale om en af de mere specielle Jordan colorways, skal du både være hurtig og heldig, men du kan også øge dine chancer ved, at følge med på vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og andet sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.