Releases

Release Dato: 14. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ3559-800

Èn af årets mest opsigtsvækkende nyheder fra Jordan Brand nærmer sig med en officiel release-dato – den nye Flyknit-udgave af Air Jordan 4 udkommer den 18. juni i denne intense ”Total Orange” udgave.

Air Jordan 4 er én af de mest ikoniske og højtyndede modeller fra Nikes og Michael Jordans Air Jordan-serie. Den udkom oprindeligt i 1989, men har været aktuel lige siden takket været sit tidløse design bestående af en mellemhøj læderoverdel og en flad Air-sål.

Kun få gange har Jordan Brand eksperimenteret med klassikeren og altid kun til en hvis grænse – eksempelvis udkom den sidste år med en denim-overdel leveret af Levi’s og en ruskindsoverdel designet af KAWS. Begge gange var enormt vellykkede, og nu ser det altså ud til at brandet er klar med en mere dristig afstikker.

Den nye Air Jordan 4 Brand repræsenterer den klart største ændring af Air Jordan 4, der er set i modellens 30 års levetid, og der er ingen tvivl om, at den kommer til at dele vandene. Ikke mindst fordi skoen ikke blot har fået en enorm materiale-overhaling, men dertil også er klædt i larmende pang-farver – blandt andet denne ”Total Orange”.

Nike Air Jordan 4 Flyknit ”Total Orange” udkommer hos udvalgte forhandlere den 14. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra Jordan Brand og Nike. Husk desuden at følge os Instagram, hvor du kan bruge #sneakerworlddk for en chance for at blive featured.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.