Releases

Release Dato: 14. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ3559-400

Efter at have lanceret den ikoniske ”Bred” udgave er Nike og Jordan Brand nu klar til at udgive en moderniseret Flyknit udgave af Air Jordan 4 i anledning af modellens 30-års jubilæum.

Air Jordan 4 Flyknit har udskiftet den gamle læderoverdel ned en ny, tyndere Flyknit-overdel, der både giver mere fleksibilitet og åndbarhed. Samtidig giver den skoen et mere strømlinet og let udtryk, der passer til tiden.

Indledningsvist bliver Air Jordan 4 Flyknit lanceret i en række super iøjnefaldende og ensfarvede udgaver. En af dem er denne ”Hyper Royal” version, der er udstyret i en dynamisk, ”Royal”-blå fra top til tå.

Se frem til, at Air Jordan 4 Flyknit ”Hyper Royal” udkommer den 14. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge os på Instagram, hvor vi holder dig opdateret med inspiration og muligheden for et feature, hvis du tagger os eller bruger #sneakerworlddk.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.