Releases

Release Dato: 27. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ6431-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Som en del af Jordan brands sommerkollektion udkommer der nu en splinterny Jordan 3 model, som emmer af retro-vibes. Den nye sneaker er inspireret af den velkendte ”Fire Red”-colorway fra 2013, men har også fået et nyt tvist med elefantprint. Skoen er med sine hvide og røde farver lavet som en hyldest til OL i Tokyo, som skulle være afholdt i år, men som nu er udskudt til 2021.

Overdelen er lavet af hvidt læder, mens røde detaljer optræder ved skaftet og på det markante Jumpman-logo på pløsen. Denim-paneler er tilføjet ved snuden, hælen og eyestays og er prydet af gråt elefantprint, og den skiller sig derved ud fra den originale ”Fire Red”. På hælen forekommer et gennemsigtigt ”plastik”-panel med et Jordan-logo, hvorunder et rødt Nike Air-logo kommer til syne. 

En hvid mellemsål i gummi indkapsler en synlig Nike Air-enhed, som gør sneakeren til et yderst komfortabelt par. Nike har med Nike Air Jordan 3 Retro SE Denim Fire Red formået at tage en klassisk colorway og give den et nyt touch, som virkelig fungerer.

Nike Air Jordan 3 Retro SE Denim Fire Red udkommer den 27. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.