Releases

Release Dato: 30. november 2019
Pris: 1.650 DKK
Produktkode: AR0715-100

Som de tidligere år præsenterer Jordan Brand igen op til jul en ny udgave af deres populære Air Jordan 11. Denne gang har det amerikanske brand lavet en model til kvinder, som går under navnet Nike WMNS Air Jordan 11 “Grey/Metallic Silver”.

Denne silhuet består af en overdel i hvidt kvalitetslæder, mens skaftet har belægninger af kulfiber, som forbedrer stivheden og giver støtte. Skoens pløs og skaft er polstret for at skabe maksimal komfort og er holdt i en stilren hvid farve som resten af overdelen.

På hælen er påsat det ikoniske blanke, sølvfarvede Jordan-logo. I modsætning til tidligere Air Jordan 11-modeller er det sædvanlige blanke, patenterede læder over mellemsålen erstattet af skinnende sølvbelagte detaljer, som tilføjer et feminint og luksuriøst udseende.  

Mellemsålen bestående af skum er holdt i den samme hvide farve som overdelen, mens den halvgennemsigtige gummi-ydersål er holdt i en lysegrå nuance.

Nike WMNS Air Jordan 11 “Grey/Metallic Silver” udkommer den 30. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.