Releases
jordan 11 adapt

Release Dato: 30. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DA7990-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et jubilæum der på mange måder ikke er blevet snakket højt om, er Nike Air Jordan 11s 25-års jubilæum. Sneakeren der udkom i 1995 var uden tvivl langt foran sin tid, og en del fans af Jordan-brandet blev da også en smule skræmt futuristiske design. Tiden har nu indhentet skoen og dens popularitet kan på ingen måde diskuteres. Nu bliver skoens futuristiske design slået sammen med en af de fremtrædende teknologier indenfor sneakers, selvbindende snørebånd.

Kombinationen har medført den nye Nike Air Jordan 11 Adapt White, som uden tvivl igen vil komme til at dele vandene. Ved første øjekast, ligner skoen en helt normal 11’er, men man skal ikke kigge længe, før det går op for en selv, at skoen er meget anderledes end den plejer. Først og fremmest er skoen udstyret med en markant tykkere sål, der skaber mere plads til Adapt-teknologien og samtidig giver skoen et chunky udseende. Skoens ydersål er dertil lavet i transparent, icy blue TPU. Et element man har valgt at beholde er skoens mudguard i hvid, blankt læder og giver skoen et mere genkendeligt udseende. Tekstilpanelet der ligger over skoens mudguard er dækket til af et transparent TPU-tekstil, hvorunder man kan se skoens sorte snørebåndsholdere på skoens hvide baggrund. I denne omgang er det dog ikke snørebåndene, men derimod de snore der spændes med skoens Adapt-teknologi. Udover snørebåndholderne, så er skoens lining og tungepanel også farvet sorte.

Kombination af skoens futuristiske design og den nye teknologi skaber en sko, der er værdig til en plads i Back to the Future-filmserien, der er grundlæggende for den selvsnørende teknologi. Den nye Jordan 11 er også den første generelle sneaker der bruger den nye Adapt-teknologi, og dermed skriver den også en ny side i bogen for fremtidige sneakers.

Nike Air Jordan 11 Adapt White udkommer den 30. december på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette og mange andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og meget andet.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.