Releases

Release Dato: 7. december 2019
Pris: 1.399 DKK
Produktkode: BV0006-900

Jordan Brands nyeste udgivelse fra “Fearless” kollektionen er på vej – denne gang er det Air Jordan 1 Retro High Zoom, der er blevet klædt i en spektakulær, iriserende overdel som en hyldest til Michael Jordans frygtløshed.

Air Jordan 1 High Zoom er magen til den originale Air Jordan 1 High, men adskiller sig ved at være udstyret med Zoom-teknologi i sålen, der sikrer ekstra komfort og performance-potentiale. Dette er understreget med et lille mærke på siden, hvorpå der står “ZOOM”.

Derudover har Air Jordan 1 High Zoom samme, ikoniske design som sin forgænger med et højt snit, Swoosh-logo på siden og stilsikker panelering. Denne gang er skoen klædt i en helt mørkegrå farve, der imidlertid skifter farve, når den rammes af lysets stråler. Samtidig er sålen betrukket med en semi-gennemsigtig ydersål i isblå, der harmonerer godt med overdelens særprægede look.

Air Jordan 1 Retro High Zoom “Fearless” udkommer i begrænset antal den 7. December, og den kommer med garanti til at blive revet væk. Find direkte links nedenfor og sid klar på release-dagen, hvis du vil have fat i et par. Hop i mellemtiden forbi vores Release Kalender og finde flere af månedens release-nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.