Releases
Jordan 1 Volt Gold

Release Dato: 16. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-118
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Siden begyndelsen af 2020, har Jordan formået at overraske og forbløffe os med den ene flotte sneaker efter den anden, og dette ser dog heller ikke ud til at stoppe i 2021. Allerede nu har vi fået en række Jordan sneakers at se frem til, hvor den nok mest mærkbare bliver rereleaset af Nikes Air Jordan 1 ’85 Neutral Grey. Datoen for denne er dog endnu ukendt, men en anden sneaker vi kan se frem til imens vi venter, er uden tvivl den nye Nike Air Jordan 1 High Volt, der lander lige på den anden side af nytår.

Den nye Air Jordan 1 er da også noget af et brag at starte det nye år med, hvor en række klassiske detaljer er blevet justeret en lille smule. En markant ændring er skoens materialer, der er brugt på skoens toe guard, eyestays og swoosh logo, der her er lavet i blødt, mat læder. Udover materialet, så er panelerne også lavet med grove kanter, samt at den nederste flap ikke er syet fast ved skoens eyestays. Samme design ses også på skoens åbne syninger på tungen, hvorunder med kan se gult skum. Udover det gule skum, så er tungen farvet i en svag, gul farve, hvortil tungelogoet er lavet i transparent gult plastik. Den gule farve går også igen på skoens heel guard og flaps, hvor Air Jordan-logoet på skoens flaps er farvet sort, hvortil kanten på skoens flaps er farvet sort. Skoens gule farve stopper dog ikke her, de syningen i skoens midtersål er lavet i gul tråd og selve midtersålen er lavet i samme, svage, gule farve, der også findes på skoens tunge. Til at fremhæve skoens farver yderligere, er den blevet udstyret med et hvid baggrund, tåpanel og ankel.

Den nye Nike Air Jordan 1 High Volt udkommer den 16. januar på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere, hvor den releaser i alle familiens størrelser. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette og andre releases, samt læse mere om sneakers der releaser i det nye år. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør det nemt for dig, og giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til Afew Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.